Коледната работилничка във Велико Търново зарадва малки и големи. Деца, родители, баби и

...
Коледната работилничка във Велико Търново зарадва малки и големи. Деца, родители, баби и
Коментари Харесай

Коледна работилница пред кметския кабинет зарадва малки и големи във Велико Търново

Коледната работилничка във Велико Търново зарадва малки и огромни. Деца, родители, баби и дядовцимайсториха играчки и декорация за елхата, сътвориха картички, коледни венци и доста разнородни ръкоделия. Забавен за децата бе и апаратът за моментни фотоси. 

Възстановяването на традицията бе по самодейност на кмета Даниел Панов, който също посети работилничката и точно на именния си ден посрещна десетки малчугани в кабинета си. Панов пожела на децата и родителите им да прекарат щастливи и споделени коледни празници и св. оракул Данаил да ги закриля. 

И на следващия ден – 18 декември /неделя/, фоайето пред кметския кабинет на третия етаж в общината ще е коледна работилничка. Тя ще е отворена между 11,00 и 14,00 ч. Всички материали и принадлежности са обезпечени на място, а организацията е дело на дирекция „ Култура, туризъм и интернационалните действия “. 

Подарък от Даниел Панов и Общината за малчуганите от старопрестолния град е и детски коледен театър точно на Рождество Христово – 25 декември, с присъединяване на Куклен спектакъл „ ВЕСЕЛ “. Детската режисура ще е от 11,00 ч. в огромната зала на Общината, а входът е свободен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР